Wellness aromaterápiás jóga a csodás vasárnapért​

Ébredj erre a vasárnapra testet-lelket gyógyító, kisimító illatokra, és a béke, a harmónia gyakorlataira!
Ajándékozd meg magad egy szívet-lelket melengető wellness élménnyel a Testpozitív térben!
Külön erre az alkalomra összeválogatott, prémium minőségű doTerra olajokkal és nagyon sok szeretettel várlak a Testpozitív térben.

A program időpontja: 2019. november 10. 9:00-11:00

Jelentkezni emailben tudsz az eva.bach@testpozitiv.hu címen, vagy az alábbi bejelentkezési űrlap segítségével.
A kétórás hétvégi program ára 2.500,- Ft, amelyet a helyszínen vagy előre utalással, esetleg bankkártyával tudsz kifizetni.

 

Bejelentkezés

Melyik programra jelentkezel?

Hírlevél

Adatkezelés

12 + 11 =

Mit jelent az, hogy testpozitív?

A testpozitivtás egy társadalmi mozgalom, amelynek alapelve, hogy minden embernek pozitív testképpel kellene rendelkeznie. A mozgalom szembe helyezkedik minden olyan társadalmi elvárással, amely a test megjelenésére vonatkozik.

Elfogadás

A testpozitív mozgalmak a test elfogadását hirdetik, függetlenül attól, hogy milyen formával, mérettel vagy megjelenésel bír az adott test.

Önbizalom

A testpozitv mozgalmak nem titkolt célja elszakadni a valóságtól elrugaszkodott szépségideáloktól, és önbizalmat, pozitív énképet építeni az emberekben.

Szépség

A testpozitív mozgalmak határozottan tagadják, hogy a szépség fogalma egy társadalmi konstrukció volna, amely meghatározhatja, mennyire érzi magát az egyén értékesnek vagy magabiztosnak.

Testpozitív szemlélet a jógában

A testpozitív jóga, bár újdonságnak hangzik, valójában visszatérés a jóga teljesítmény- és fejlődésorientált fitnesztermi alkalmazásától a jóga eredeti céljához: önmagunk és a világ megismerése és elfogadása.