Szomatodráma játékok A Tiszta Forrás Központban

Hogy érzed magad a mindennapokban? Vajon neked tökéletesen működik a tested? Vannak egészségügyi problémáid? Elégedett vagy a testeddel?
Lehet, hogy benned is felmerült már, hogy a testi tüneteid hátterében más okok is állnak, nem pusztán testi, hanem a betegségnek lelki okai is vannak.
Ha úgy érzed, a tested nem megfelelően támogat téged, és a testedhez való viszonyodon lehet és érdemes volna javítani, itt a helyed ezen a workshopon!

A Szomatodráma játékok során lehetőséged adódik közvetlen kommunikációra a testeddel és annak egyes részeivel, megtudhatod, mit üzen a tested egy-egy betegséggel tünettel, jobban megismerheted a tüneteid, a betegséged mögött rejlő lelki okokat, és lehetőséget kaphatsz egy harmonikusabb működés kialakítására. Tested útmutatását és információs közegét felhasználva a szomatodráma segíthet az önszeretet és az önelfogadás gyakorlásában. Így valódi, szeretetteljes kapcsolatot építhetsz önmagaddal testi, lelki és spirituális szinten egyaránt.
Volna kedved kipróbálni?

A következő szomatodráma játékot 2020. február 12-én (szerda) tartom A Tiszta forrás központban (1145 Budapest, Torontál utca 23-25. Kapucsengő:4) 16:00-20:00 óráig.

A program ára 12.000,- Ft
Életmentő kezelés alatt álló gyógyulóknak vagy egyes krónikus betegséggel élőknek: 9.000,- Ft

Jelentkezni a mellékelt űrlap segítségével tudsz. A csoport létszáma 4-6 fő, tehát meglehetősen szűkös a létszámkeret, ezért érdemes lehet mielőbb bejelentkezni!

Bejelentkezés

Melyik programra jelentkezel?

Hírlevél

Adatkezelés

3 + 1 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

Adatkezelés

12 + 12 =