Óévbúcsúztató élménynap

Egész napos, komplex élménynapra hívunk Zuglóba, hogy még a nagy buli előtt el tudj engedni mindent, ami már nem válik javadra az újévben: reggeli ébresztőként aromaterápiás jógával, egy izgalmas indiai útibeszámolóval és vegán ebéddel, doTerra aromaélménnyel, hatha jógával, zárásként pedig bodywork-kel.

Időpont: 2019. december 30.
Az események egyesével is látogathatók, a teljes nap ára 9.000 Ft.

8:30 – Kapunyitás

9:00-11:00 – Aromaterápiás jóga (2.500 Ft)
Léleksimogató illatok, a béke, a harmónia gyakorlataival. Ajándékozd meg magad egy szívet-lelket melengető wellness élménnyel!

11:30-13:00 Élményebéd és indiai útibeszámoló (2.500 Ft)
Indiában jártam, egy ashramban háltam – élménybeszámoló a két hetes útról, egy izgalmas vegán ebéddel összekötve.

14:00-15:00 Olajélmény Klein-Szőke Vikivel – ingyenes
Nyitott vagy a természetes megoldásokra és szeretnéd megtapasztalni a terápiás minőségű esszenciális olajok áldásos hatását? Tarts velünk és ismerd meg az olaj-esszenciák hétköznapi felhasználási módjait!

16:00-17:30 Hatha jóga – ingyenes
A hatha szó jelentése nap és hold, kifejezi az aktivitás és a passzivitás helyes arányát. Ez az elv érvényesül majd az ászanagyakorlás során is.

18:00-20:00 Bodywork Visi Mártonnal – (5.000 Ft)
A bodywork egy testből kiinduló, mozgáson és testtudatosságon alapuló csoportos önismereti módszer, ami a tudatod felszabadításán és a jelen érzékelésed fejlesztésén keresztül segít kapcsolatba kerülni a testeddel és az érzéseiddel.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes jelentkezés és belépővásárlás ajánlott. Jelentkezni az eva.bach@testpozitiv.hu címen vagy az alábbi űrlapon lehet.

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Bejelentkezés

Melyik programra jelentkezel?

Hírlevél

Adatkezelés

2 + 5 =