Adventi aromaterápiás jóga a csodás szombatért

Ébredj ezen a hétvégén testet-lelket gyógyító, kisimító illatokra, és a béke, a harmónia gyakorlataira! Ajándékozd meg magad egy szívet-lelket melengető wellness élménnyel a Testpozitív térben – jóga és olajélmény egyben!

A program időpontja: 2019. november. 30. szombat 8:30 – 11:00

08:30 – 10:00 Aromaterápiás hatha jóga, adventre hangolva
10:00 – 11:00 Olajélmény Klein-Szőke Vikivel
Nyitott vagy a természetes megoldásokra és szeretnéd megtapasztalni a terápiás minőségű esszenciális olajok áldásos hatását? Tarts velünk és töltődj testileg-lelkileg!

Külön erre az alkalomra összeválogatott, prémium minőségű doTerra olajokkal és nagyon sok szeretettel várunk!

Jelentkezni emailen az eva.bach@testpozitiv.hu címen, vagy az alábbi űrlap segítségével lehet.
A program ára 2.500,- Ft.

Bejelentkezés

Melyik programra jelentkezel?

Hírlevél

Adatkezelés

6 + 7 =

Mit jelent az, hogy testpozitív?

A testpozitivtás egy társadalmi mozgalom, amelynek alapelve, hogy minden embernek pozitív testképpel kellene rendelkeznie. A mozgalom szembe helyezkedik minden olyan társadalmi elvárással, amely a test megjelenésére vonatkozik.

Elfogadás

A testpozitív mozgalmak a test elfogadását hirdetik, függetlenül attól, hogy milyen formával, mérettel vagy megjelenésel bír az adott test.

Önbizalom

A testpozitv mozgalmak nem titkolt célja elszakadni a valóságtól elrugaszkodott szépségideáloktól, és önbizalmat, pozitív énképet építeni az emberekben.

Szépség

A testpozitív mozgalmak határozottan tagadják, hogy a szépség fogalma egy társadalmi konstrukció volna, amely meghatározhatja, mennyire érzi magát az egyén értékesnek vagy magabiztosnak.

Testpozitív szemlélet a jógában

A testpozitív jóga, bár újdonságnak hangzik, valójában visszatérés a jóga teljesítmény- és fejlődésorientált fitnesztermi alkalmazásától a jóga eredeti céljához: önmagunk és a világ megismerése és elfogadása.