Csoportos hatha jóga

A hatha szó jelentése nap és hold. Kifejezi az aktivitás és a passzivitás helyes arányát. Ez az elv érvényesül az ászanagyakorlás során is a csoportos kezdő hatha jóga órák során.

A hatha jóga segíthet fenntartani és visszaállítani testünk egészséges, harmonikus működését, hozzájárulhat lelki egyensúlyunkhoz. A jóga elsődleges célja pedig az emberi lét teljességének, legmagasabb minőségeinek megtapasztalása.

A hatha jóga gyakorlása során szisztematikusan átmozgatjuk az egész testet, és egy olyan elfogadó, kíváncsi szemlélődéssel fejlesztjük a mozgáskészségünket, képességeinket, amely sohasem kívánja meg tőlünk testi-lelki határaink feszegetését. A fejlődés ilyenkor spontán és észrevétlen, az ászanák helyes (de nem feltétlenül látványos, tökéletes) kivitelezéséből adódik.

A jóga helyes gyakorlása nem az ászanák tökéletes kivitelezését jelenti, hanem elsősorban életminőségünk és kapcsolataink javulásában, általános (fizikai, mentális, spirituális és szociális) jólétünk növekedésében mutatkozik meg.

A csoportos hatha jóga órák reggel 60, este 90 percesek, és alkalmanként 1.800,- Ft-ba illetve 2.000,- Ft-ba kerülnek. Bérlet vásárlása esetén 10 alkalom

  • reggeli jóga bérlet: 17.100,- Ft
  • esti jóga bérlet: 18.900,- Ft.
  • kombinált jóga bérlet (legfeljebb 6 esti óra látogatására jogosít): 18.000,- Ft

Reggeli jógabérlettel az esti órák 200,- Ft felár megfizetése esetén látogathatók. Amennyiben esti jógabérleted van, és azzal szeretnél egy reggeli órát is meglátogatni, érdemesebb lehet megfontolnod a reggeli óra díjának megfizetését, hiszen az olcsóbb.

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Jelentkezz be órára!

Hírlevél

Adatkezelés

8 + 14 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

Adatkezelés

8 + 14 =