Irodai jóga, menedzser jóga

Az irodai jógát azoknak a vállalkozásoknak ajánlom, ahol a dolgozóikra nem csupán emberi erőforrásként tekintenek, hanem a teljesítőképesség növelésén túl nagy hangsúlyt helyeznek csapatukban a harmonikus együttműködés fenntartására, és megbecsült beosztottjaik, alkalmazottaik testi-lelki jólétére a munkahelyen és azon kívül is.

A gyakran alig 20-30 perces kompakt gyakorlatsorok megfelelő összeállítása megújítja a környezetünkhöz való viszonyukat is, emellett pedig felfrissíti a testet és az elmét, kiegyensúlyoz és gyógyít.

Az egyéni menedzser jóga a hatékony, dinamikus és kiegyensúlyozott vezetői működés elősegítője. Egy olyan személyre szabott 60 perces egyéni mozgás- és légzésprogram, amely javítja az életminőséget, felfrissít, oldja a stresszt, ezáltal növeli a szellemi teljesítőképességet és a rezilienciát.

A civilizációs ártalmakat kompenzáló csoportos irodai jóga órák során a modernkori fizikai és mentális jólétet erősen megnyirbáló ülő életmód és a stressz kezelésére koncentrálunk.

Valamennyi irodai jóga szolgáltatás kiváló motivációs eszköz, a munkahelyi wellbeing elengedhetetlen eszköze, amelyből mindkét fél, a vállalat és a dolgozók is profitálnak.

Az irodai és menedzser jóga alkalmak igény szerint lehetnek 20, 30 vagy 45 percesek. Áruk minden esetben egyéni megállapodás tárgyát képezi.

Jelentkezz be órára!

Hírlevél

Adatkezelés

2 + 2 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

Adatkezelés

13 + 13 =