Gyógyító erdő jóga

Az gyógyító erdő jóga egy olyan új életminőség javító koncepció, amelynek során az erdőfürdő, a természet alapú terápia egyes elemeit a hagyományos hatha jóga órával ötvözve fokozzuk a jógagyakorlás hatékonyságát, segítjük az elmélyülés és a gyógyulást.

Az erdei hangulatról az órák során a környezet, zene és az erdei illatok gondoskodnak. Az órák minden esetben a szándékod megfogalmazásával kezdődnek és imaginációval záródnak.

Ha az erdőfürdőről és az erdőterápiáról szeretnél bővebb információt, azt ide kattintva érheted el.

Az erdőterápiás jóga órák 120 percesek, azaz két órát vesznek igénybe, és alkalmanként 3.600,- Ft-ba kerülnek.
Bérlet vásárlása esetén 10 alkalom 33.000,- Ft és tartalmaz egy alkalom erdőfürdőt is, ha szeretnéd kipróbálni.
Hathetes kombinált erdőfürdő és erdőterápiás jóga bérlet ára 31.000,- Ft, amely 6 alkalom erdőterápiás jóga és 3 alkalom erdőfürdő látogatására jogosít. A hathetes kombinált bérlet tekinthető egy mini erdőterápiás folyamatnak, elsősorban konkrét témákkal való kiemelt foglalkozásra ajánlott.

A természet vagyok

Gyakran elfelejtjük, hogy mi magunk is a természet vagyunk. A természet nem valami tőlünk különálló dolog. Ezért amikor azt mondjuk, hogy elvesztettük a kapcsolatunkat a természettel, akkor valójában az önmagunkkal való kapcsolatot vesztettük el. (Andy Goldsworthy)

Csodaszarvas

És az ő szarvuk ajtón be nem térhet, csak betér az völgyekbe; karcsú testük gúnyában nem járhat, csak járhat az lombok közt; a lábuk nem lép tűzhely hamujába, csak puha avarba; szájuk többé nem iszik pohárból, csak tiszta forrásból. (Bartók Béla: Cantata profana)

Jelentkezz be órára!

Hírlevél

9 + 2 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

9 + 9 =

adatvédelmi tájékoztató  |  vásárlási feltételek