Egyéni jóga, mozgásterápia

Az egyéni jógát azoknak ajánlom, akik egy meghatározott egészségügyi probléma kezelésére keresnek kiegészítő gyógymódot, vagy szeretnének egy intimebb, megnyugtató környezetben ismerkedni a jógával, ahol különleges odafigyelésben lehet részük.

A hatha jóga, mint test-lelki egészséget megőrző, harmonikus működést visszaállító eszköz olyasmi, amivel te magad tehetsz minden egyes nap valamit a saját gyógyulásodért. Ezáltal aktívan hozzájárulhatsz minden egyes nap a test-lelki-szellemi egyensúly visszaállításáért az életedben.

Az egyéni órák ára minden esetben egyedi megfontolás tárgyát képezi, amely figyelembe veszi a páciens fizikai állapotát, szükségleteit és az ebből adódó anyagi nehézségeit. Általában 3.000,- és 6.000,- Ft között mozog.

A mozgásterápiás foglalkozások megkezdése előtt egy egyszeri, 90-120 perces konzultáció keretében teljeskörű állapotfelmérést végzünk, amelynek ára 7.500,- Ft. Ennek megfelelően terápiás tervet alakítok ki a számodra, amely alapján folyamatosan nyomon tudjuk követni a fejlődésedet, gyógyulásodat.

Az egyéni jóga alkalmak általában 60 percesek.

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Jelentkezz be órára!

Hírlevél

Adatkezelés

5 + 15 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

Adatkezelés

10 + 10 =