Egyéni jóga, mozgásterápia

A COVID-19 járvány ideje alatt az egyéni jógaórák nem szünetelnek, hanem azonos címen, szabadtéren folytatódnak.

Tisztában vagyok vele, hogy a járvány sokak számára jelentős jövedelemkieséssel járhat, és talán olyanok is vannak, akik eredetileg csoportos órákat látogattak, ám erre most nincsen lehetőségük. Annak érdekében, hogy a jógagyakorlás számukra is elérhető maradjon, az egyéni jógaórák a járvány ideje alatt előre egyeztetett időpontban látogathatók 2.750,- Ft/alkalom, 10 alkalmas bérlet vásárlása esetén 2.500,- Ft/alkalom áron.

Az egyéni jógát azoknak ajánlom, akik egy meghatározott egészségügyi probléma kezelésére keresnek kiegészítő gyógymódot, vagy szeretnének egy intimebb, megnyugtató környezetben ismerkedni a jógával, ahol különleges odafigyelésben lehet részük.

A hatha jóga, mint test-lelki egészséget megőrző, harmonikus működést visszaállító eszköz olyasmi, amivel te magad tehetsz minden egyes nap valamit a saját gyógyulásodért. Ezáltal aktívan hozzájárulhatsz minden egyes nap a test-lelki-szellemi egyensúly visszaállításáért az életedben.

Az egyéni órák ára minden esetben egyedi megfontolás tárgyát képezi, amely figyelembe veszi a páciens fizikai állapotát, szükségleteit és az ebből adódó anyagi nehézségeit. Általában 3.000,- és 6.000,- Ft között mozog.

A mozgásterápiás foglalkozások megkezdése előtt egy egyszeri, 90-120 perces konzultáció keretében teljeskörű állapotfelmérést végzünk, amelynek ára 7.500,- Ft. Ennek megfelelően terápiás tervet alakítok ki a számodra, amely alapján folyamatosan nyomon tudjuk követni a fejlődésedet, gyógyulásodat.

Az egyéni jóga alkalmak általában 60 percesek.

Mi a jóga?

A jóga az elme igába hajtása.

Mi a jóga?

A jóga önismereti tapasztalati tudomány.

Mi a jóga?

A jóga szamádi.

Jelentkezz be órára!

Hírlevél

Adatkezelés

8 + 11 =

A Tiszta Forrás Központ

1145 Budapest, Torontál u. 23-25.

Kapucsengő: 4 | Telefon: +36 (20) 920-3364 | Email: eva.bach@atisztaforras.hu

Kapcsolat

Jelentkezz be programjaimra, vagy érdeklődj üzenetben!

Adatkezelés

3 + 1 =